Ky pyetësor është zhvilluar për të ndihmuar kuptimin më të mirë të kapitalit social të vendit tuaj. I ndani ju lutemi me ne përvojat tuaja dhe vlerësimet tuaja. I kushtoni ju lutemi disa minuta pyetësorit. Përgjigjet tuaja mund t'i jepni në formë notash nga 10 (lartë) deri në 1 (ulët). Përgjigjet tuaja do të trajtohen me mirëbesim. Është e vetëkuptueshme, që përgjigjet tuaja mbeten anonime. Në rast se ju na njoftoni edhe adresën tuaj të email-it atëherë do t'ju dërgojmë një email konfirmimi me të dhënat tona të kontaktit. Basel Institute ju garanton mbrojtjen e të dhënave tuaja nga keqpërdorimi dhe manipulimi.
Ju falenderojmë përzemërsisht për kontributin tuaj për njohjen më mirë të kapitalit social të vendit tuaj.

Thank you for helping us to understand Social Capital in Vendi juaj!

Me respekt

i juaji
Alexander Dill 
Drejtuesi i projektit

Të shkëlqyer
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Të pamjaftueshëm
Lartë
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Ulët
Po
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Jo
Po
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Jo
Po
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Jo
Lartë
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Ulët
Lartë
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Ulët
Lartë
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Ulët
 
By |June 25th, 2014|Allgemein|0 Comments